Kisakoostetta viime ajoilta!

28.10.2019

 

GLISS EXTRA: 

Tänä vuonnakin kisattiin Tallinnassa ja oikein mukavasti meni TL:n tytöillä. Pokaaliin toi kotiin onnistuneella suorituksellaan Aamu, ollen pronssilla Springs B -sarjassa. Onnea!! Thaleia oli näpsäkästi 7s. Cubs B -sarjassa Usva ja Veera luistelivat nätisti peräkkäisille paikoille 7 ja 8 peräti 30 luistelijan porukasta. Reippaasti luistelleet Matilda, 8s ja Maryam 17s kisasivat ensimmäisen ulkomaan kisansa Chicks B -sarjassa. Cubs A -sarjassa oli jälleen 30 luistelijaa, ja luistelijamme Maisa oli 16s ja Laura Y 19s. Basic Novice -sarjassa Elma oli hienolla esityksellään 7s, Ella 16s ja Emilia 20s.Sanna edusti Junior A -sarjassa ja sijoitus 16/30, vaikka kipeä jalka onkin vaivannut koko alkukauden.

ALUE CUP:

Lohjalla kisattiin Minien AlueCupin  1. osakilpailu (25 kisaajaa) ja aluefinaalipaikan luistelivat itselleen varmoilla suorituksillaan Veera ja Ada huippupisteillä, onnea!!! Veera sai hopeaa ja Ada pronssia :) Matilda oli hienosti 13s ja Maryam 14s, sekä Saana 20s. Maryam sai erityismaininnan vauhdikkaista siirtymistä!

Keravalla oli puolestaan Taitajien vuoro. Taitajat axel -sarjassa Laura luisteli kauniisti pronssille ja Elsa oli hienosti 5s. Taitajat, ei Axel -07 ja vanh. -sarjassa Liinu ja Salla ansaitsivat onnistuneilla esityksillään hopeaa ja pronssia. Onnea tytöille!!! Ria nappasi sijan 6 ja nuoremmissa puolestaan Alisa oli mukavasti 5s ja Iris 6s.

Kiitos tytöille mahtavasta tsempistä ja hyvistä suorituksista!! Myös valkuille suurkiitos :)