Kesäkukka-amppelikampanja la 13.4. - su 28.4.

13.4.2024

Myymme jälleen kesäkukka-amppeleita seuran hyväksi. Tältä julkiselta sivulta voi mummit, kummit, naapurit yms. joilla ei ole tunnuksia jäsensivuille nähdä kuvat ja tilausnumerot uutislistan alapuolella olevasta kuvagalleriasta. Ei-jäsenet tilaavat tutun luistelijaperheen kautta ja hoitavat maksut suoraan tutulleen, joka tilaa amppelit jäsensivujen lomakkeella ja saa seuralta laskun. Ensimmäisenä tilanneet saavat varmimmin haluamansa lajikkeen, sillä kaikkia lajeja ei ole yhtä paljon. Tilauksia voi tehdä useaan kertaan.

Myyntiaika: lauantai 13.4. - näytösviikonlopun sunnuntai 28.4.

Hinta: Kukka-amppelit 22,-/kpl ja mansikka-amppeli 16,-/kpl.

Noutopaikka: K-market Lahelan läheltä, samasta kuin aiemminkin. Mieluummin tuttu luistelijaperhe keneltä tilaat, hoitaa myös noudon puolestasi, jotta noutoajat riittävät paremmin. 

Noutopäivä: Todennäköisesti tiistaina 14. toukokuuta, merkkaa jo kalenteriin. (Jotkut lajit saattavat jäädä jälkitoimitukseen.)

Pelargonien kanssa on aina valkoinen yksinkertainen lumihiutale. Surfinioissa ja sweetunioissa väritys voi jopa saman kasvin sisällä vaihdella eri kukissa paljonko on vaaleaa/tummaa. Sävy saattaa myös vaihtua uusien kukkien auettua. Valon saanti vaikuttaa sävyyn. Kasvin koko ja kukinta riippuu paljon säästä. Lannoitus lisää kasvua, kukintaa ja värin syvyyttä. Amppelit ovat valkoisia, muovisia noin 25 cm halkaisijaltaan, osa erilaisia. Mansikka-amppeli on valkoinen noin 19 cm ja siinä on 3-4 taimea, jota tuottavat kuukausimansikan kokoisia marjoja . 

Mikäli olet esim. lopettanut luistelun, etkä enää tunne ketään luistelijaperhettä seurassa, niin voit laittaa sähköpostia virpi.vartiala()hotmail.com ja otsikoksi: TL amppelitilaus oma nimesi. Lisää viestiin myös kännykkänumerosi. Niin voimme sopia, että maksat minulle ja minä teen puolestasi tilauksen lomakkeelle. Maksathan tilauksesi heti, kun saat minulta vastausviestin, jossa on tiinumeroni tai mobile payn kautta. Noudat samana päivänä kuin seuran noutoaika. Voin merkitä puolestasi sopimamme noutoajan ajanvarauslomakkeeseen. 

Klikkaamalla uutislistan alla kuvagallerissa kuvaa saat näkyviin kukan tilausnumeron ja nimen! 

Jäsenet: jäsensivut-varainhankinta- kesäkukat sivulla on näkyvissä kuvat sekä myös kukkien hoito-ohjeet auttamaan valintaa sekä muuta lisätietoa ja tilauslomake.

Kiitos kun tuet Tuusulan luistelijoita!

Lisätiedot: virpi.vartiala()hotmail.com