Nallen ja tiikerin luistelukoulut

Syksyn 2024 luistelukoulut alkavat maanantaina 12.8.2024. 
Ilmoittautuminen aukea touko-kesäkuun aikana.


Ilmoittautuminen sekä lisätietoja ryhmistä ja aikatauluista


Tervetuloa mukaan seikkailuun!

Lisätiedot: tl.luistelukoulu@gmail.com


Mikä on luistelukoulu?

Luistelukoulussa opetellaan luistelemaan leikin varjolla, ammattitaitoisten ohjaajien ja avustajien opastuksella. Luistelukoulussa harjoitellaan sosiaalista kanssakäymistä ja ennen kaikkea nautitaan luistelusta.


Kenelle luistelukoulu on tarkoitettu?

Luistelukouluihin ovat tervetulleita alle kouluikäiset ja kouluikäiset lapset. 

Alle kouluikäisten ryhmä on tarkoitettu 3-6 -vuotiaille ja kouluikäisten ryhmä 7-vuotiaille tai sitä vanhemmille. Aiempaa luistelutaitoa ei tarvitse olla alle kouluikäisillä.

Luisteluharrastusta voi jatkaa luistelukoulun jälkeen kiinnostuksen ja osaamisen mukaan Tuusulan Luistelijoiden kehitys- tai harrasteryhmissä. Lisätietoa luisteluryhmistä.

Hyvä perusluistelutaito on kaikkien jäälajien kivijalka. Taitoluisteluharrastuksen voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa.  Monet jääkiekkoilijatkin ovat aloittaneet kiekkouransa taitoluisteluseuran luistelukoulusta.


Mitä luistelukoulussa opitaan?

Luistelu kehittää kehonhallintaa, rytmiikkaa, ilmaisukykyä sekä koordinaatiota ja tasapainoa. Luistelukoulussa opetellaan luistelun perustaitoja leikinomaisesti: luistelua eteenpäin ja taaksepäin, erilaisia jarrutuksia, käännöksiä ja liukuja, sirklausta eteen- ja taaksepäin, sekä alkeispiruetteja. Kullakin harjoituskerralla on oma teema. Luistelukoulun tavoitteena on opettaa lapselle hyvät luistelun perusteet, innostaa liikkumaan ja oppimaan uutta sekä tukea lapsen henkilökohtaista kehitystä.

Luistelukoululaiset pääsevät esiintymään kauden päätteksi seuramme näytöksissä. 


Luistelukoulujen ohjaajat

Luistelukoulua vetää vastaava ohjaaja. Hänellä on jäällä apunaan ohjaajia ja tarvittaessa apuohjaajia.


Missä?

Tuusulan Luistelijoiden luistelukoulut järjestetään Tuusulan Urheilukeskuksessa, kunnan jäähallissa  ns. "vanhassa jäähallissa" . Tarkka osoite: Kilpailukuja 7, 04300 Tuusula.