NALLEN JA TIIKERIN LUISTELUKOULUT

KEVÄTKAUDEN ILMOITTAUTUMINEN ON KÄYNNISSÄ!

Luistelukoulu alkaa maanantaina 9.1.2023. 

Ilmoittautuminen sekä lisätietoja ryhmistä ja aikatauluista

Loppukauden tarjous 60 euroa (6.3.-22.4.2023)

Hinta sisältää kausimaksun lisäksi jäsenmaksun ja luistelukouluvakuutuksen.

Tervetuloa mukaan seikkailuun!

Lisätietoa sähköpostitse: tl.luistelukoulu@gmail.com

Mikä on luistelukoulu?

Luistelukoulussa opetellaan luistelemaan leikin varjolla, ammattitaitoisten ohjaajien ja avustajien opastuksella. Luistelukoulussa harjoitellaan sosiaalista kanssakäymistä ja ennen kaikkea nautitaan luistelusta.


Kenelle luistelukoulu on tarkoitettu?

Luistelukouluihin ovat tervetulleita sekä tytöt että pojat. Taitoluisteluharrastuksen voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa. Hyvä perusluistelutaito on kaikkien jäälajien kivijalka. Monet jääkiekkoilijatkin ovat aloittaneet kiekkouransa taitoluistelun luistelukoulusta.

Luistelukoulua järjestetään alle kouluikäisille ja kouluikäisille. Alle kouluikäisten ryhmä on tarkoitettu 3-6 -vuotiaille ja kouluikäisten ryhmä 7-vuotiaille tai sitä vanhemmille lapsille. Alle kouluikäisten ryhmissä ei vaadita aloittavilta luistelutaitoa.

Taitoluisteluharrastusta voi jatkaa luistelukoulun jälkeen, kiinnostuksen ja osaamisen mukaan kehitysryhmissä tai harrasteryhmissä. Lisätietoa luisteluryhmistä.


Mitä luistelukoulussa opitaan?

Luistelu kehittää kehonhallintaa, rytmiikkaa, ilmaisukykyä sekä koordinaatiota ja tasapainoa. Luistelukoulussa opetellaan luistelun perustaitoja leikinomaisesti: luistelua eteenpäin ja taaksepäin, erilaisia jarrutuksia, käännöksiä ja liukuja, sirklausta eteen- ja taaksepäin, sekä alkeispiruetteja. Kullakin harjoituskerralla on oma teema. Luistelukoulun tavoitteena on opettaa lapselle hyvät luistelun perusteet, innostaa liikkumaan ja oppimaan uutta sekä tukea lapsen henkilökohtaista kehitystä.


Luistelukoulujen ohjaajat

Luistelukoulua vetää vastaava ohjaaja. Hänellä on jäällä apunaan ohjaajia ja tarvittaessa apuohjaajia.


Missä?

Tuusulan Luistelijoiden luistelukoulut pidetään Tuusulan Urheilukeskuksessa, osoitteessa Kilpailukuja 7, 04300 Tuusula. Luistelukoulut pidetään Hyrylän kunnan jäähallissa, ns. "vanha jäähalli".