Päätoimiset valmentajat

Lumikki Mäki

Päävalmentaja ( äitiyslomalla )


Pia Parviainen

Vastuuvalmentaja ja valmennuspäällikkö

pia.parviainen@gmail.com

041 433 1998

Valmennusryhmät: kilparyhmät ja harrasteryhmät.

Vastuuryhmät:  Harrasteryhmät, punaiset, kulta, hopea, pronssi ​ja aikuiset.

Pia Parviainen aloitti 1.8.2018 Tuusulan Luistelijoissa valmennuspäällikkönä ja vastuuvalmentajana. Hänellä on yli 30 vuoden kokemus taitoluisteluohjaajana ja valmentajana työskentelystä; vuodesta 2000 alkaen päätoimisena valmentajana (JTL, TTK, Jade Club Tuusula, TL). Pia siirtyi TL:ään Keravan Luistinseurasta, jossa hän toimi valmentajana syksystä 2012 alkaen. Hän on urallaan valmentanut kaikkia ryhmiä, harrastajista SM-tason luistelijoihin. Pialla on C, B, 2 ja 3 tason taitoluisteluvalmentajakoulutus (3 tason koulutus on Suomen Taitoluisteluliiton huippuvalmentajakoulutus) sekä liiton kansainvälinen ODP (Olympic Development Projekt) koulutus vuodelta 2018. Pia on myös fysioterapeutti ja käynyt liikunnan ohjauksen peruskurssin. Pian valmennuksessa on ollut useita Talent-ryhmän luistelijoita sekä nuorten maajoukkueluistelijoita.

Liivo Rennik

Päävalmentajan äitiysloman sijainen

liivo.rennik@kolumbus.fi

040 525 6358
Puhelinaika keskiviikkoisin klo 21-22 ja perjantaisin klo 11-12

Vastuu - ja valmennusryhmät: Kilparyhmät

Liivo Rennik on toiminut Tuusulan Luistelijoissa päätoimisena valmentajana vuodesta 2012 alkaen. Hänellä on pitkä ura luistelijoiden valmentamisesta pääkaupunkiseudun seuroissa ja hän on valmentanut useita SM-tason sekä maajoukkueluistelijoita. Liivoa on erityisesti kiitelty loistavasta tekniikkaosaamisesta ja hän on myös innovatiivinen oheisharjoitteiden kehittäjä. Liivo on seuran pitkäaikainen tekniikkavalmentaja ja toimii nyt seuran päävalmentajan äitiysloman sijaisena.

Samira Vainio-Ben Mahmoud
Vastuuvalmentaja


Äitiyslomalla kauden 2019-2021

Muut valmentajat ja ohjaajat

Stanislav Belyaevsky

born 1973 in Sankt Petersburg, Russia, received his ballet education at the Vaganova Ballet Academy in Sankt Petersburg where he also completed his pedagogical training (bachelor's degree).    In 1991 he had his first engagement as a dancer at the Mariinsky Theatre Ballet Company in Sankt Petersburg, Russia. From 1995 to 1997 Stanislav Belyaevsky was a Principal Dancer at the Mariinsky Theatre. From 1997 to 2000 he was a Soloist at the Staatsoper in Berlin. From 2000 to 2015 Stanislav Belyaevsky was Principal Dancer at the Finnish National Ballet in Helsinki, Finland. From 2007 he also worked as a teacher with Finnish National Ballet School and Helsinki Dance Institute. From September 2015 - professional ballet teacher at the Canada’s Royal Winnipeg Ballet School. 2017-2018 – Assistant Artictic Director and professional ballet teacher at the Kirov Academy of Ballet of Washington, DC, USA. 2017- Learned Stepanov’s system of dance notations. 2018 - Working on reconstructions of Petipa’s ba 

Rosa Virkki 

Rosa on valmistunut tanssinopettajaksi vuonna 2014 Savonia-ammattikorkekoulusta Kuopiosta pääaineenaan jazztanssi. Osan opinnoistaan hän suoritti Lissabonissa Escola Superior de Dancassa, jossa opiskelu painottui erityisesti nykytanssiin ja balettiin.

Rosa aloitti tanssimisen 9-vuotiaana balettitunneilla Hämeenlinnan Liikunta- ja balettikoulussa, josta jatkoi tanssilinjalle Sibelius-lukioon Helsinkiin. Rosan tanssitaustaan kuuluu niin jazz- ja showtanssia, kuin nykytanssia ja balettia ja hänen tyylissä näkyykin vaikutteita näistä kaikista lajeista.

Opettajana Rosa on kannustava ja helposti lähestyttävä, silti kuitenkin tarkka ja vaativa. ”Tunneillani minulle on tärkeää, että jokainen oppilas kokee tulleensa huomioiduksi. Haluan ylläpitää rentoa ja energistä oppimisilmapiiriä, jossa uskaltaa yrittää!”

Noora Kalima

noorakalima@hotmail.com

Ryhmät: Pronssi, Hopea, Kulta, Punaiset

Olen Noora Kalima, kasvatustieteiden maisteri. Rakkaus taitoluisteluun alkoi vasta kymmenen vuotiaana, mutta sen jälkeen jäähallielämä on tullut todella tutuksi. Luisteluohjaajana olen toiminut seuran perustamisesta, vuodesta 2008 asti. Alusta asti olen ohjannut taitajaryhmiä.  Inspiroidun ja nautin opetus- ja valmennustyöstä. Minulle oli jo varhain selvää, että haluan työskennellä lasten ja nuorten parissa sekä oppia vaikuttamaan heidän kasvuun ja kehitykseen.

Elli Savola - luistelukouluvastaava

Emma Karjalainen - luistelukoulu

Iida Kokko - luistelukoulu

Sofia Sula - luistelukoulu

Sanna Tuomioksa - luistelukoulu

Marjaana Ruokolainen

Anette Rönkkö

Nea Rajala

Anniina Moilanen - kehonhallinta