Päätoimiset valmentajat

Lumikki Mäki

Päävalmentaja

lumikki.maki@gmail.com

040 5297 576

Vastuu- ja valmennusryhmät: kilparyhmät
Pia Parviainen

Vastuuvalmentaja ja valmennuspäällikkö

pia.parviainen@gmail.com

041 433 1998

Valmennusryhmät: kilparyhmät ja harrasteryhmät.

Vastuuryhmät:  Harrasteryhmät, punaiset, kulta, hopea, pronssi ​ja aikuiset.

Pia Parviainen aloitti 1.8.2018 Tuusulan Luistelijoissa valmennuspäällikkönä ja vastuuvalmentajana. Hänellä on yli 30 vuoden kokemus taitoluisteluohjaajana ja valmentajana työskentelystä; vuodesta 2000 alkaen päätoimisena valmentajana (JTL, TTK, Jade Club Tuusula, TL). Pia siirtyi TL:ään Keravan Luistinseurasta, jossa hän toimi valmentajana syksystä 2012 alkaen. Hän on urallaan valmentanut kaikkia ryhmiä, harrastajista SM-tason luistelijoihin. Pialla on C, B, 2 ja 3 tason taitoluisteluvalmentajakoulutus (3 tason koulutus on Suomen Taitoluisteluliiton huippuvalmentajakoulutus) sekä liiton kansainvälinen ODP (Olympic Development Projekt) koulutus vuodelta 2018. Pia on myös fysioterapeutti ja käynyt liikunnan ohjauksen peruskurssin. Pian valmennuksessa on ollut useita Talent-ryhmän luistelijoita sekä nuorten maajoukkueluistelijoita.

Muut valmentajat ja ohjaajat

Liivo Rennik

Tuntivalmentaja ti ja to

liivo.rennik@kolumbus.fi

Puh. 040 525 6358

Valmennusryhmät: Kilparyhmät

Liivolla on pitkä ura luistelijoiden valmentamisesta pääkaupunkiseudun seuroissa ja hän on valmentanut useita SM-tason sekä maajoukkueluistelijoita. Liivoa on erityisesti kiitelty loistavasta tekniikkaosaamisesta ja hän on myös innovatiivinen oheisharjoitteiden kehittäjä.

Rosa Virkki 

Rosa on valmistunut tanssinopettajaksi vuonna 2014 Savonia-ammattikorkekoulusta Kuopiosta pääaineenaan jazztanssi. Osan opinnoistaan hän suoritti Lissabonissa Escola Superior de Dancassa, jossa opiskelu painottui erityisesti nykytanssiin ja balettiin.

Rosa aloitti tanssimisen 9-vuotiaana balettitunneilla Hämeenlinnan Liikunta- ja balettikoulussa, josta jatkoi tanssilinjalle Sibelius-lukioon Helsinkiin. Rosan tanssitaustaan kuuluu niin jazz- ja showtanssia, kuin nykytanssia ja balettia ja hänen tyylissä näkyykin vaikutteita näistä kaikista lajeista.

Opettajana Rosa on kannustava ja helposti lähestyttävä, silti kuitenkin tarkka ja vaativa. ”Tunneillani minulle on tärkeää, että jokainen oppilas kokee tulleensa huomioiduksi. Haluan ylläpitää rentoa ja energistä oppimisilmapiiriä, jossa uskaltaa yrittää!”

Noora Kalima

noorakalima@hotmail.com

Ryhmät: Pronssi, Hopea, Kulta, Punaiset

Olen Noora Kalima, kasvatustieteiden maisteri. Rakkaus taitoluisteluun alkoi vasta kymmenen vuotiaana, mutta sen jälkeen jäähallielämä on tullut todella tutuksi. Luisteluohjaajana olen toiminut seuran perustamisesta, vuodesta 2008 asti. Alusta asti olen ohjannut taitajaryhmiä.  Inspiroidun ja nautin opetus- ja valmennustyöstä. Minulle oli jo varhain selvää, että haluan työskennellä lasten ja nuorten parissa sekä oppia vaikuttamaan heidän kasvuun ja kehitykseen.

Anette Rönkkö - luistelukouluvastaava

Neea Torola - fysiikkavalmennus