Päätoimiset valmentajat

Lumikki Mäki

Päävalmentaja

lumikki.maki@gmail.com
040 529 7576

Vastuu- ja valmennusryhmät: Kilparyhmät.

VEAT valmentajan erikoisammattitutkinto

II tason valmentaja koulutus

Valmennustyötä  17 vuotta. 

Päävalmentajatyötä  yhteensä 14 vuotta. Tuusulan Luistelijoissa Päävalmentajana alkaen 2017.

Valmennusvastuuta löytyy Maajoukkue  tason, Nuorten Maajoukkue ja Nuorten projektiryhmän luistelijoista.

Suomen Taitoluisteluliiton valtakunnallisen leirin valmentaja.

Oma luistelutausta Moskovasta  CSKA 4 vuotta. Suomessa luistelua yhteensä 7 vuotta SM Junioreihin asti.
 

Pia Parviainen

Vastuuvalmentaja ja valmennuspäällikkö

pia.parviainen@gmail.com
041 433 1998

 

Vastuuryhmät:  Harrasteryhmät, punaiset, kulta, hopea, pronssi ​ja aikuiset.

Valmennusryhmät: Kilpa- ja harrasteryhmät.

Pia Parviainen aloitti 1.8.2018 Tuusulan Luistelijoissa valmennuspäällikkönä ja vastuuvalmentajana. Hänellä on yli 35 vuoden kokemus taitoluisteluohjaajana ja valmentajana työskentelystä; vuodesta 2000 alkaen päätoimisena valmentajana (JTL, TTK, Jade Club Tuusula, TL). Pia siirtyi TL:ään Keravan Luistinseurasta, jossa hän toimi valmentajana syksystä 2012 alkaen. Hän on urallaan valmentanut kaikkia ryhmiä, harrastajista SM-tason luistelijoihin. Pialla on C, B, 2 ja 3 tason taitoluisteluvalmentajakoulutus (3 tason koulutus on Suomen Taitoluisteluliiton huippuvalmentajakoulutus) sekä liiton kansainvälinen ODP (Olympic Development Projekt) koulutus vuodelta 2018. Pia on myös fysioterapeutti ja käynyt liikunnan ohjauksen peruskurssin. Pian valmennuksessa on ollut useita  Suomen Taitoluisteluliiton Talent- / Projektiryhmän luistelijoita sekä nuorten maajoukkueluistelijoita. Hän on ollut mukana osana valmennustiimiä maajoukkueluistelijoiden ja kansainvälisellä tasolla kilpailevien luistelijoiden valmentajana. Suomen Taitoluisteluliitto on myöntänyt Pialle hopeisen ansiomerkin  valmennuksellisista ansioista.
 

Nina Toivonen

Vastuuvalmentaja

ninatoivonen8@gmail.com
040 833 5337

Vastuuryhmät: Kehitysryhmät, Lilat  ja Pinkit

Valmennusryhmät: Kilpa- harraste- ja kehitysryhmät

Nina Toivonen aloitti Tuusulan Luistelijoiden päätoimisena valmentajana 1.8.2022. Ninalla on II-tason valmentajakoulutus. Hänellä on 12 vuoden yksinluistelutausta SM-junioritasolle saakka, jonka jälkeen hän luisteli vielä muodostelmaluistelussa kolme vuotta. Nina on valmentanut 15 vuoden aikana aina luistelukoulusta SM-tason luistelijoihin saakka. Nina on toiminut myös vastuuvalmentaja HSK:ssa sekä harrastepäällikkönä HTK:ssa. 

Muut valmentajat ja ohjaajat

Liivo Rennik

Kilparyhmien tuntivalmentaja 

liivo.rennik@kolumbus.fi 
040 525 6358

Valmennusryhmät: Kilparyhmät.

Liivolla on pitkä ura luistelijoiden valmentamisesta pääkaupunkiseudun seuroissa ja hän on valmentanut useita SM-tason sekä maajoukkueluistelijoita. Liivoa on erityisesti kiitelty loistavasta tekniikkaosaamisesta ja hän on myös innovatiivinen oheisharjoitteiden kehittäjä.

Alexandr Baidukov

Kilparyhmien tuntivalmentaja

Noora Kalima

noorakalima@hotmail.com

Ryhmät: Luistelukouluvastaava,  Pronssi, Hopea,  ja Punaiset.

Olen Noora Kalima, kasvatustieteiden maisteri. Rakkaus taitoluisteluun alkoi vasta kymmenen vuotiaana, mutta sen jälkeen jäähallielämä on tullut todella tutuksi. Luisteluohjaajana olen toiminut seuran perustamisesta, vuodesta 2008 asti. Alusta asti olen ohjannut taitajaryhmiä.  Inspiroidun ja nautin opetus- ja valmennustyöstä. Minulle oli jo varhain selvää, että haluan työskennellä lasten ja nuorten parissa sekä oppia vaikuttamaan heidän kasvuun ja kehitykseen.

Neea Panchin - fysiikkavalmennus

neea@peakfysio.fi

Koulutus: Osteopaatti AMK, Suomen Taitoluisteluliiton ll-tason valmentajakoulutus, vuosittaiset täydennyskoulutukset alalla.

Fysiikkavalmennus-tunneilla Neea yhdistää lajianalyysin tuomaa tietoa, valmennuskokemustaan sekä urheilijan suorituskykyyn liittyvää tietotaitoaan rennon, mutta tarkan opettamisen kautta.

Tuusulan Luistelijoilla seurahinnasto käytössä Peak Fysiolla asioidessaan.


Rosa Virkki  - tanssi

Rosa on valmistunut tanssinopettajaksi vuonna 2014 Savonia-ammattikorkekoulusta Kuopiosta pääaineenaan jazztanssi. Osan opinnoistaan hän suoritti Lissabonissa Escola Superior de Dancassa, jossa opiskelu painottui erityisesti nykytanssiin ja balettiin.

Rosa aloitti tanssimisen 9-vuotiaana balettitunneilla Hämeenlinnan Liikunta- ja balettikoulussa, josta jatkoi tanssilinjalle Sibelius-lukioon Helsinkiin. Rosan tanssitaustaan kuuluu niin jazz- ja showtanssia, kuin nykytanssia ja balettia ja hänen tyylissä näkyykin vaikutteita näistä kaikista lajeista.

Opettajana Rosa on kannustava ja helposti lähestyttävä, silti kuitenkin tarkka ja vaativa. ”Tunneillani minulle on tärkeää, että jokainen oppilas kokee tulleensa huomioiduksi. Haluan ylläpitää rentoa ja energistä oppimisilmapiiriä, jossa uskaltaa yrittää!”