Aikuisten ryhmät

 Kevätkauden harjoittelu toistaiseksi tauolla voimassa olevien koronarajoitusten takia.

Aikuisryhmien kevätkausi alkaa 10.1.2021 ja päättyy 19.4.2021. 

Ilmoittautuminen syyskaudelle 2021 avataan loppukesästä.


Ryhmät:

Alkeisryhmä: sunnuntaisin klo 10:10 - 11:00, Hyrylä, kunnan jäähalli

Jatkoryhmä: sunnuntaisin klo 10:10 - 11:00, Hyrylä, kunnan jäähalli

Alkeisryhmään mahtuu 8 luistelijaa ja jatkoryhmään 14 luistelijaa. Aikuisilla on koko jää käytössä.  Luistelijat jaetaan kahteen eri ryhmään taitotason perusteella. Tuusulan Luistelijoilla on joulunäytös ja kevätnäytös, joihin myös aikuisten ryhmän luistelijat ovat tervetulleita osallistumaan. 


Kausihinnat:

Kevätkausi 195€ sisältäen jäsenmaksun.


Ilmoittautuminen:

Alkeisryhmä:Ilmoittautuminen TÄSTÄ

Jatkoryhmä: Ilmoittautuminen TÄSTÄ

Tuusulan Luistelijat ei vakuuta aikuisluistelijoita. Jokaisella luistelijalla tulee olla voimassa oleva vakuutus.

Vakuutuksen lisäksi luistelijan tulee hankkia taitoluisteluliiton luistelupassi. Passiin on mahdollista yhdistää sporttiturva vakuutus, jos luistelijalla ei ole jo olemassa olevaa taitoluisteluharrastuksen kattavaa vakuutusta. Lisätietoa passeista voit lukea Suomen Taitoluisteluliiton sivuilta: https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/ohje-lisenssin-ostoon/

Passin voit ostaa: TÄÄLTÄ

Kirjatkaa passin tiedot TL:n MyClubiin, luistelijan lisenssitietojen kohdalle (passin tyyppi, maksupäivä ja sportti ID tunnus).

Syyslomalla ja hiihtolomalla jäät normaalisti. Pääsiäisenä poikkeusaikataulu, joka ilmoitetaan lähempänä. Kauden aikana jäävuoroja joudutaan peruuttamaan muutama mm. omien ja muiden seurojen järjestämien kisojen vuoksi. Peruutukset vaikuttavat kaikkien luisteluryhmien harjoituksiin.


Laskutus:

Syksyllä ilmoittaudutaan syys- ja kevätkaudelle. Lasku tulee ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiin syyskaudesta ja kevätkaudesta erikseen.

Kausimaksu maksetaan kokonaisuudessaan yhdellä kertaa kauden alussa. 

Mukaan pääsee myös kesken kauden. 


Peruutukset:

Ilmoittautuessaan luistelija sitoutuu maksamaan kausimaksun vaikka ei olisi päässyt kertaakaan harjoituksiin. TL:n johtokunta käsittelee peruutuksesta johtuvat kausimaksuasiat tapauskohtaisesti.


Tervetuloa luistelun iloiseen maailmaan!