Aikuisten ryhmät

Aikuisryhmien syyskausi alkaa sunnuntaina 5.9.2021 ja päättyy 12.12.2021. 

Ilmoittautuminen syyskaudelle 2021 on nyt auki. Toimi pian ja varmista oma paikkasi ryhmästä.


Ryhmät:

Alkeisryhmä: sunnuntaisin klo 10:10 - 11:00, Hyrylä, kunnan jäähalli

Jatkoryhmä: sunnuntaisin klo 10:10 - 11:00, Hyrylä, kunnan jäähalli

Alkeisryhmään mahtuu 10 luistelijaa ja jatkoryhmään 12 luistelijaa. Aikuisilla on koko jää käytössä.  Luistelijat jaetaan kahteen eri ryhmään taitotason perusteella. Tuusulan Luistelijoilla on joulunäytös ja kevätnäytös, joihin myös aikuisten ryhmän luistelijat ovat tervetulleita osallistumaan. 

Valmentajina Pia Parviainen ja Noora Kalima.

Kausihinnat:

Syyskausi 225€ sisältäen jäsenmaksun.


Ilmoittautuminen:

Alkeisryhmä:Ilmoittautuminen TÄSTÄ

Jatkoryhmä: Ilmoittautuminen TÄSTÄ

Tuusulan Luistelijat ei vakuuta aikuisluistelijoita. Jokaisella luistelijalla tulee olla voimassa oleva vakuutus.

Vakuutuksen lisäksi luistelijan tulee hankkia taitoluisteluliiton luistelupassi. Passiin on mahdollista yhdistää sporttiturva vakuutus, jos luistelijalla ei ole jo olemassa olevaa taitoluisteluharrastuksen kattavaa vakuutusta. Lisätietoa passeista voit lukea Suomen Taitoluisteluliiton sivuilta: https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/ohje-lisenssin-ostoon/

Passin voit ostaa: TÄÄLTÄ

Kirjatkaa passin tiedot TL:n MyClubiin, luistelijan lisenssitietojen kohdalle (passin tyyppi, maksupäivä ja sportti ID tunnus).

Syyslomalla ja hiihtolomalla jäät normaalisti. Pääsiäisenä poikkeusaikataulu, joka ilmoitetaan lähempänä. Kauden aikana jäävuoroja joudutaan peruuttamaan muutama mm. omien ja muiden seurojen järjestämien kisojen vuoksi. Peruutukset vaikuttavat kaikkien luisteluryhmien harjoituksiin.


Laskutus:

Syksyllä ilmoittaudutaan syys- ja kevätkaudelle. Lasku tulee ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiin syyskaudesta ja kevätkaudesta erikseen.

Kausimaksu maksetaan kokonaisuudessaan yhdellä kertaa kauden alussa. 

Mukaan pääsee myös kesken kauden. 


Peruutukset:

Ilmoittautuessaan luistelija sitoutuu maksamaan kausimaksun vaikka ei olisi päässyt kertaakaan harjoituksiin. TL:n johtokunta käsittelee peruutuksesta johtuvat kausimaksuasiat tapauskohtaisesti.


Tervetuloa luistelun iloiseen maailmaan!