Aikuisten ryhmät

Aikuisten ryhmien luistelukausi alkaa su 2.9.2018 (vko 35)

Alkeisryhmä: ALKEISRYHMÄSSÄ ON VIELÄ HYVIN TILAA

Ilmoittautuminen TÄSTÄ

 Jatkoryhmä:

Ilmoittautuminen TÄSTÄ

Oheiset:

Ilmoittautuminen TÄSTÄ

 

 

 

 

 

 

AIKUISTEN LUISTELUKOULU PERUSTIEDOT

Tervetuloa Tuusulan Luistelijoiden aikuisten taitoluisteluryhmään. Perusvaatimuksena on osata solmia luistimensa itse ja pysyä jäällä pystyssä vaikka aluksi laidoista kiinni pitäen. Kuhunkin ryhmään mahtuu 10 aikuista.

 

RYHMÄT :

 

Sunnuntain alkeisryhmä - klo 10:10 - 11:00

Sunnuntain jatkoryhmä - klo 10:10 - 11:00

 

Oheiset - su klo 9:15 - 9:55

  • oheiset pidetään urheilukeskuksen alueella 
  • mikäli jäät on peruttu myöskään oheisia ei pidetä
  • toteutuu, jos ilmoittautuneita riittävästi

 

KAUSIHINNAT (jonka päälle jäsenmaksu ja mahd. liittymismaksu)

 

JÄÄ           170 € / syyskausi  

                  170 € / kevätkausi 

 

OHEISET   85 € / syyskausi 

                   85 € / kevätkausi

 

Tuusulan Luistelijat ei vakuuta aikuisluistelijoita, vaan luistelijalla tulee olla voimassa oleva vakuutus, joka kattaa sekä jää että oheisharjoittelun!

Vakuutuksen lisäksi luistelijan tulee hankkia taitoluisteluliiton harrastelisenssi. Lisenssiin on mahdollista yhdistää sporttiturva vakuutus, jos luistelijalla ei ole jo olemassa olevaa taitoluisteluharrastuksen kattavaa vakuutusta. Lisätietoa lisensseistä :  https://www.stll.fi/luistelijalle/lisenssit-ja-vakuutukset/ohje-lisenssin-ostoon/ 

 

AIKATAULU:

 

Sunnuntain ryhmä klo 10:10 - 11:00. Harjoitukset ovat ykköshallissa  eli kunnan jäähallissa. Aikuisilla on koko jää käytössä ja luistelijat jaetaan kahteen eri tasoryhmään. 

Syyslomalla ja hiihtolomalla jäät normaalisti. Pääsiäisenä poikkeusaikataulu, joka ilmoitetaan lähempänä. Kauden aikana jäävuoroja joudutaan peruuttamaan muutama mm. omien ja muiden seurojen järjestämien kisojen vuoksi. Peruutukset vaikuttavat kaikkien luisteluryhmien harjoituksiin.

Tuusulan Luistelijoilla on joulunäytös ja kevätnäytös, joihin myös aikuisten ryhmän luistelijat ovat tervetulleita osallistumaan. Kausi päättyy näytökseen.

 

LASKUTUS:

Syksyllä ilmoittaudutaan syyskaudelle, kevätkauden ilmoittautuminen joulukuussa 2018.. Lasku tulee ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiin syyskaudesta ja kevätkaudesta erikseen.

Mikäli luistelija ei ole seuran jäsen, hänen tulee kausimaksun lisäksi maksaa seuran  jäsenmaksu (25€). Kausimaksu maksetaan kokonaisuudessaan yhdellä kertaa kauden alussa. 

Mukaan pääsee myös kesken kauden. Tältä osin kausimaksu asiat käsitellään tapauskohtaisesti johtokunnassa.

 

PERUUTUKSET:

Ilmoittautuessaan luistelija sitoutuu maksamaan kausimaksun vaikka ei olisi ehtinyt tulla kertaakaan harjoituksiin. Johtokunta käsittelee kausimaksu asiat tapauskohtaisesti. 

Mahdollisia kysymyksiä voit lähettää Tuusulan Luistelijoille täällä 

Tervetuloa luistelun iloiseen maailmaan!

 

**************************************************************************