Viikonloppuna kisattiin urakalla! Veeralle Minit-sarjan voitto :)

2.10.2019

Kotkassa kisattiin tähtisarjoissa ja Tikkurila Trophyssa TL:ää edusti ISU-sarjoissa luistelevia.

Kotkan kutsukilpailussa kirkkaimman mitalin vei Minit-sarjassa Veera, joka napsi hienolla luistelullaan huippu-pisteet. Onnea!! Saana korkkasi kisataipaleensa Mineissä rohkeasti luistellen. Silmu-B sarjassa kisasi vauhdikkailla ohjelmillaan viisi tyttöämme, mukana siskokset Aamu ja Usva. Aamu onnistui hienosti ollen kuudes ja sarjan ensikertalainen Usva oli kahdeksas; tasapisteillä väliin kiilasi Salla ollen seitsemäs. Pinja luisteli kymmenenneksi ja Emilia teki ensikertalaiseksi maltillisen suorituksen. Aluesilmuissa Nelli sijoittui viidenneksi ja Aluenoviiseissa Riina luisteli kauniisti sijalle neljä, Emma oli mukavasti viides ja Laura M seitsemäs. Aiemmin Taitajissa kisanneet Riina ja Laura ovat aloittaneet kautensa onnistuneesti aluesarjassa :)

Tikkurilassa olikin mukana peräti kuusi A-silmua. Vaativassa sarjassa ensikertalaisia olivat upeilla ohjelmillaan Ella 13., Laura 17. ja Thaleia 25. Pitkän kisatauon jälkeen reippaasti luistellut Emilia oli 20., Elma oli tällä kertaa 19. ja Maisa luisteli parhaiten sijalle 10. Kisatuloksista päätellen kaikilla ei ollut onnistunut kisa, mutta monella pisteitä ropisi mukavasti!! Nyt vain nokka kohti seuraavaa taistoa :)

Debytanteissa Lumia luisteli kauniin ohjelmansa jääden vain 0,01 pistettä kolmannelta sijalta. Noin täpärä neljäs sija harmitti Lumiaa, mutta muuten kisasta jäi positiivinen mieli!

Noviiseja edusti tällä kertaa näppärillä ohjelmillaan Saara ja Kiia, jotka luistelivat suvereenisti peräkkäisille sijoille 15 ja 16 hyvin pienellä piste-erolla. 

Kaiken kaikkiaan kisaurakkaa on pitkälti vielä jäljellä, joten omaa luisteluaan ehtii hyvin hioa ja parannella pitkin kautta!! Tsemppiä harjoitteluun :)

Kiitos valkuille!