Koronaohjeet

KORONAOHJEET

*  Harrastustiloja voidaan käyttää vuonna 2003 ja sitä nuorempien lasten harrastustoimintaan. Vanhempien luistelijoiden osalta harrastus on tauolla. Päätös on voimassa 24.1.2022 saakka.

* Harjoituksiin ei saa tulla, mikäli on pientäkin sairauden oiretta.

*  Huolehditaan hyvästä käsihygieniasta. Kädet on pestävä harjoituksiin tultaessa ja sieltä lähdettäessä, ennen eväiden syömistä ja wc:ssä käynnin jälkeen. Käsidesiä on käytettävä säännöllisesti.

*  Harjoitustiloissa ja pukukopissa säilytetään turvavälit.

*  Pukukopissa ollaan vain niiden ryhmien kanssa, joiden kanssa on yhteisiä harjoituksia viikon aikana.

*  Suosittelemme maskin käyttöä esikouluikäisistä lähtien kaikille luistelijoille, valmentajille ja ohjaajille. Harjoitustilantessa luistelijan ei tarvitse maskia käyttää.

*  Yleisöllä ei ole tällä hetkellä pääsyä seuraamaan harjoituksia.

*  Mikäli luistelijalla todetaan koronatartunta (myös kotitestissä), ilmoita asiasta mahdollisimman pian seuran puheenjohtajalle Johanna Turuselle tekstiviestillä tai WhatsApp-viestillä puh. 041-449 7981 ja pidä luistelija kotona 5 vrk tai kunnes oireet ovat hävinneet (vähintään kuitenkin 5 vrk).

*  Puheenjohtaja ilmoittaa samaan aikaan harjoituksissa olleille ryhmille mahdollisesta altistumisesta. Suosittelemme heille myös kotitestin tekemistä ja oireiden tarkkailua. Oireiden ilmantuessa tulee välttää kontakteja muihin ihmisiin 5 vrk:n ajan tai niin kauan, kun on oireeton.

*  Jos perheessäsi on koronatartunta, etkä ole vastikään sairastanut koronatartuntaa (joulukuun 2021 aikana tai sen jälkeen) tai sinulla ei ole melko tuoretta koronarokotuksen tehosteannosta (2 kk) suositellaan omaehtoista kotikaranteenia (5 vrk) ja toistettua kotitestausta.

Koronaohje on päivitetty 12.1.2022 sosiaali- ja terveysministeriön, Etelä-Suomen aluehallintoviraston, Keusoten ja Tuusulan kunnan suositukset ja rajoitukset huomioiden.