Kesäkukka-amppelikampanja 7.-24.4.23

19.3.2023

Myymme jälleen kesäkukka-amppeleita seuran hyväksi. Tältä sivulta voi mummit, kummit, naapurit, joilla ei ole tunnuksia jäsensivuille, nähdä kuvat uutisten alta. Ei-jäsenet tilaavat tutun luistelijaperheen kautta ja hoitavat maksut suoraan tutulleen, joka tilaa amppelit jäsensivujen lomakkeella ja saa seuralta laskun. Ensimmäisenä tilanneet saavat varmimmin haluamansa lajikkeen, sillä kaikkia lajeja ei ole yhtä paljon. Tilauksia voi tehdä useaan kertaan.
Tuusulan Luistelijat (tlry.net)⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Myyntiaika: Pitkäperjantaista 7.4., jolloin tilauslomake aukeaa ja päättyy näytöksen jälkeiseen maanantaihin 24.4.2023. 

Hinta: Kukka-amppelit 22,-/kpl ja mansikka-amppeli 16,-/kpl.

Noutopaikka: K-market Lahelan läheltä, samasta kuin aiemminkin. Mieluummin tuttu luistelijaperhe hoitaa myös noudon puolestasi, jotta noutoajat riittävät paremmin. 

Noutopäivä: Todennäköisesti ke 10. toukokuuta eli äitienpäiväviikolla. Jotkut lajikkeet saattavat jäädä jälkitoimitukseen.

Pelargonien kanssa on aina valkoinen yksinkertainen lumihiutale. Surfinioissa ja sweetunioissa väritys voi jopa saman kasvin sisällä vaihdella eri kukissa paljonko on vaaleaa/tummaa. Sävy saattaa myös vaihtua uusien kukkien auettua. Valon saanti vaikuttaa sävyyn. Amppelit ovat valkoisia, muovisia noin 25 cm halkaisijaltaan, osa erilaisia. Mansikka-amppeli on valkoinen noin 19-20cm ja siinä on 3-4 taimea, jota tuottavat metsämansikan kokoisia marjoja . Kasvin koko riippuu paljon säästä ja toimitusajasta. Lannoitus lisää kasvua, kukintaa ja värin syvyyttä.

Mikäli olet esim. lopettanut luistelun, etkä enää tunne ketään luistelijaperhettä seurassa, niin voit laittaa sähköpostia virpi.vartiala()hotmail.com ja otsikko TL amppelitilaus oma nimesi. Niin voimme sopia, että maksat minulle ja minä teen puolestasi tilauksen lomakkeelle. Maksathan tilauksesi heti, kun saat minulta vastausviestin, jossa on tiinumeroni tai mobile payn kautta. Noudat samana päivänä kuin seuran noutoaika. Voin merkitä puolestasi sovitun noutoajan ajanvarauslomakkeeseen. 

Klikkaamalla uutisten alla olevaa kuvaa saat näkyviin kukan tilausnumeron ja nimen! 

Jäsenet: jäsensivut-varainhankinta- kesäkukat sivulla on myös jo näkyvissä kuvat sekä myös kukkien hoito-ohjeet auttamaan valintaa.

Kiitos kun tuet Tuusulan luistelijoita!

Lisätiedot: virpi.vartiala()hotmail.com sekä jäsensivuille aukeaa 7.4.23 lisää infoa.