Temppujumppa

Mikä on temppujumppa?

Tuusulan Luistelijat järjestää temppujumppaa 3-6 -vuotiaille lapsille. Temppujumppa on vauhdikasta jumppaa ja temppuilua koulutettujen ohjaajien vetämänä. Jumppa kehittää mm. lasten ketteryyttä, koordinaatiokykyä ja tasapainoa leikin varjolla harjoitellen. 

Temppujumpan vastuuohjaajana ilmoitetaan myöhemmin.

Missä, milloin ja paljonko maksaa?

Temppujumpan syyskausi alkaa 31.8.2018 ja päättyy 14.12.2018. Kevätkausi alkaa 11.1.2019 ja päättyy 25.4.2019.

Jumppa järjestetään Mikkolan koulun liikuntasalissa (Pähkinämäentie 215, 04300 Tuusula). Sisäänkäynti jumppasaliin tapahtuu pihan puolelta.

Temppujumppaan ilmoittaudutaan alla olevien linkkien kautta. Ilmoittautuminen edellyttää rekisteröitymistä ja/tai kirjautumista MyClub -palveluun.

Ilmoittautuminen on voimassa kauden kerrallaan (syksy tai kevät); sekä syys- että kevätkausille tulee siis ilmoittautua erikseen. Syyskauden ilmoittautuminen alkaa heinäkuussa ja kevätkauden alkaa marras-joulukuussa.

Tällä hetkellä ilmoittaudutaan syyskaudelle 2018. Ilmoittautumiseen sisältyy yksi kokeilukerta sitoumuksetta. Mukaan voi ilmoittautua myös kesken kauden.

Temppujumpa jatkuu keväällä 2019 yhtenä ryhmänä

  • Perjantaisin klo 17:10-17:55, Mikkolan koulu. Ilmoittaudu kevään 2019 ryhmään. Ilmoittaudu TÄSTÄ

Ryhmät perustetaan, mikäli ilmoittautuneita on tarpeeksi (vähintään 5). 

Temppujumpan kausimaksu on 60 €, jonka yhteydessä laskutetaan puolet jäsenmaksusta eli 12.5€

Lopettaminen kesken kauden

Temppujumppaan ilmoittaudutaan syys- tai kevätkaudeksi kerrallaan. Mikäli jumpan lopettaa kauden päättyessä, erillistä lopettamisilmoitusta ei tarvitse tehdä.

Mikäli jumpan lopettaa kesken kautta, lopettamisesta on hyvä ilmoittaa sähköpostitse vastuuhenkilölle osoitteella tl.luistelukoulu (lisää @gmail.com), kiitos.

Yhteystiedot

Temppujumpan tiimoilta voit olla yhteyksissä vastuuhenkilöön sähköpostitse osoitteella tl.luistelukoulu (lisää @gmail.com) tai lähettää viestisi yhteydenottolomakkeen välityksellä.