Temppujumppa

Mikä on temppujumppa?

Tuusulan Luistelijat järjestää temppujumppaa 3-6 -vuotiaille lapsille. Temppujumppa on vauhdikasta jumppaa ja temppuilua koulutettujen ohjaajien vetämänä. Jumppa kehittää mm. lasten ketteryyttä, koordinaatiokykyä ja tasapainoa leikin varjolla harjoitellen. 

Temppujumpan vastuuohjaajana toimii Ella Louhivuori.

Missä, milloin ja paljonko maksaa?

Temppujumpan syyskausi alkaa 8.9.2017 ja päättyy 15.12.2017. Kevätkausi alkaa 12.1.2018 ja päättyy 20.4.2018.

Jumppa järjestetään Mikkolan koulun liikuntasalissa (Pähkinämäentie 215, 04300 Tuusula). Sisäänkäynti jumppasaliin tapahtuu pihan puolelta.

Temppujumppaan ilmoittaudutaan alla olevien linkkien kautta. Ilmoittautuminen edellyttää rekisteröitymistä ja/tai kirjautumista MyClub -palveluun.

Ilmoittautuminen on voimassa kauden kerrallaan (syksy tai kevät); sekä syys- että kevätkausille tulee siis ilmoittautua erikseen. Syyskauden ilmoittautuminen alkaa touko-kesäkuussa ja kevätkauden alkaa marras-joulukuussa.

Tällä hetkellä ilmoittaudutaan kevätkaudelle 2018. Ilmoittautumiseen sisältyy yksi kokeilukerta sitoumuksetta. Mukaan voi ilmoittautua myös kesken kauden.

Jos haluat aloittaa temppujumpan vielä syyskaudella 2017, olethan yhteyksissä vastuuhenkilöön sähköpostitse osoitteella tl.luistelukoulu (lisää @gmail.com), kiitos.

Temppujumpan ryhmät syksy 2017 ja kevät 2018:

Ryhmät perustetaan, mikäli ilmoittautuneita on tarpeeksi (vähintään 5).

Temppujumpan kausimaksu on 60 €.

Lopettaminen kesken kauden

Temppujumppaan ilmoittaudutaan syys- tai kevätkaudeksi kerrallaan. Mikäli jumpan lopettaa kauden päättyessä, erillistä lopettamisilmoitusta ei tarvitse tehdä.

Mikäli jumpan lopettaa kesken kautta, lopettamisesta on hyvä ilmoittaa sähköpostitse vastuuhenkilölle osoitteella tl.luistelukoulu (lisää @gmail.com), kiitos.

Yhteystiedot

Temppujumpan tiimoilta voit olla yhteyksissä vastuuhenkilöön sähköpostitse osoitteella tl.luistelukoulu (lisää @gmail.com) tai lähettää viestisi yhteydenottolomakkeen välityksellä.