Luistelukoulut ja Taaperoluistelu

Mikä on luistelukoulu?

Luistelukoulussa opetellaan luistelemaan leikin varjolla, ammattitaitoisten ohjaajien opastuksella. Luistelukoulussa harjoitellaan sosiaalista kanssakäymistä, urheilullista asennetta ja ennen kaikkea nautitaan luistelusta.

Kenelle luistelukoulu on tarkoitettu?

Luistelukouluihin ovat tervetulleita sekä tytöt että pojat. Taitoluisteluharrastuksen voi aloittaa minkä ikäisenä tahansa. Hyvä perusluistelutaito on kaikkien jäälajien kivijalka. Monet jääkiekkoilijatkin ovat aloittaneet kiekkouransa taitoluistelun luistelukoulusta.

Luistelukoulua järjestetään alle kouluikäisille ja kouluikäisille. Alle kouluikäisten ryhmä on tarkoitettu 3-6 -vuotiaille ja kouluikäisten ryhmä 7-vuotiaille tai sitä vanhemmille lapsille. Alle kouluikäisten ryhmissä ei vaadita aloittavilta luistelutaitoa.

Tuusulan Luistelijat järjestävät myös taaperoluistelun, lapsi-vanhempi -ryhmän ja aikuisille löytyy myös oma ryhmä.

Taitoluisteluharrastusta voi jatkaa luistelukoulun jälkeen, kiinnostuksen ja osaamisen mukaan kehitysryhmissä tai harrasteryhmissä. Lisätietoa luisteluryhmistä löydät täältä: https://www.tlry.net/luisteluryhmat/

Mitä luistelukoulussa opitaan?

Luistelu kehittää kehonhallintaa, rytmiikkaa, ilmaisukykyä sekä koordinaatiota ja tasapainoa. Luistelukoulussa opetellaan luistelun perustaitoja leikinomaisesti: luistelua eteenpäin ja taaksepäin, erilaisia jarrutuksia, käännöksiä ja liukuja, sirklausta eteen- ja taaksepäin, sekä alkeispiruetteja. Kullakin harjoituskerralla on oma teema. Luistelukoulun tavoitteena on opettaa lapselle hyvät luistelun perusteet, innostaa liikkumaan ja oppimaan uutta sekä tukea lapsen henkilökohtaista kehitystä.

Luistelukoulujen ohjaajat

Luistelukoulua vetää vastaava ohjaaja. Hänellä on jäällä apunaan ohjaajia ja tarvittaessa apuohjaajia.

Taaperoluistelu

Taaperoluistelu on tarkoitettu alle 4-vuotiaille lapsille. Taaperoluistelussa harjoitellaan mm. jäällä pystyssä pysymistä, kaatumista, nousemista itse takaisin ylös sekä tepastelua jäällä.  Opetuksen sisältö on helpompi ja tahti on rauhallisempi kuin luistelukoulussa. Lapsen mukaan jäälle avustajaksi toivotaan omaa tuttua henkilöä. Avustajan oma luistelutaito pitää olla riittävä jä hänellä tulee olla oma vakuutus. Mikäli omaa avustajaa ei ole, Tuusulan Luistelijat järjestää avustajan lapselle. Taaperoluistelun kesto on 30 min.

Lapsi-vanhempi luistelukoulu

Tuusulan Luistelijoiden ja jääkiekkoseura KJT:n yhteinen lapsi-vanhempi luistelukoulu on tarkoitettu 3-6 vuotiaille tytöille ja pojille, jotka tarvitsevat vielä vanhemman apua jäällä. Erillisiä taitovaatimuksia ei ole, mukaan voivat tulla kaikki lapset vanhemman kanssa. Tavoitteena on tutustuttaa lapsi luistelun alkeisiin yhdessä vanhemman kanssa. Luistelukoulun jälkeen on lapsen hyvä siirtyä Tuusulan luistelijoiden taitoluistelukouluun tai KJT Hockeyn Leijonakiekkokouluun.

Laskutetaan yhteistyöseuran KJT:n toimesta.

Ryhmät ja ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen on avattu ja pääset sinne TÄSTÄ 

KORONATURVA

Jos seura joutuu kevätkaudella 4.1-19.4.2021 keskeyttämään harjoittelun koronaviruksen takia, korvataan peruuntuneet kerrat syyskaudella. Mikäli korvausmahdollisuutta ei koronatilanteen takia ole, palautamme kausimaksun suhteessa toteutuneisiin harjoittelukertoihin.

 

ILMOITTAUDU 13.12.2020 MENNESSÄ TARJOUSHINTAAN: LUISTELUKOULU 100€, TAAPEROT 80€ / KEVÄTKAUSI SISÄLTÄEN JÄSENMAKSUN JA VAKUUTUKSEN.

Kevätkausi alkaa 4.1.2021

RyhmäLuistelijan ikäHarjoitusaikaKausimaksuKevätkausiHalli
      
Luistelukoulu MA3-6 vuottaMa 17.45-18.30150€4.1. - 19.4.2021Halli 1
Luistelukoulu TO3-6 vuottaTo 17.45-18.30150 €7.1. - 19.4.2021Halli 1
Luistelukoulu LA
 
3-6 vuottaLa 10.55-11.40  150€9.1. - 19.4.2021
 
Halli 1
Kouluikäisten luistelukouluYli 7 vuottaPe 17.20-18.00150 €8.1. - 19.4.2021Halli 1
TaaperoluisteluAlle 4 vuottaLa 10.55-11.25100 €9.1. - 19.4.2021Halli 1

Lapsi-vanhempi luistelukoulu

3-6 vuottaSu 15.30-16.30

80€

27.9 - 13.12.2020Halli 1
     

 

Alle kouluikäisten ryhmässä voi luistella kerran tai kaksi kertaa viikossa. Muistathan ilmoittautua molempiin ryhmiin. Ilmoittautuminen tapahtuu saman linkin kautta

Hintoihin sisältyy seuran jäsenmaksu ja ryhmävakuutus.

Aikuisten ryhmistä löydät tietoa ja ilmoittautumisen TÄÄLTÄ.

Ilmoittautumisen peruminen

Ilmoittautumisen voi perua lähettämällä viestiä luistelukoulun s-postiosoitteeseen tl.luistelukoulu (lisää loppuun @gmail.com). Peruminen ei toistaiseksi onnistu suoraan MyClubin kautta.

Missä?

Tuusulan Luistelijoiden luistelukoulut pidetään Tuusulan Urheilukeskuksessa, osoitteessa Kilpailukuja 7, 04300 Tuusula. Luistelukoulut pidetään Hyrylän kunnan jäähallissa, ns. "vanha jäähalli".

Lisätietoa luistelukoulusta (UKK) ja kehen voin olla yhteyksissä?

Lisätietoa ja vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin, kuten mm. varusteisiin liittyen löydät täältä: https://www.tlry.net/luistelukoulu/luistelukoulun-ukk/

Pulmatilanteissa voit olla yhteyksissä luistelukoulun vastuuhenkilöön sähköpostitse osoitteella tl.luistelukoulu (lisää @gmail.com) tai lähettää viestisi yhteydenottolomakkeen välityksellä.