Jäähallilla korona-altistuminen jääkiekkotoiminnassa

15.9.2020

TIedoksi, että Tuusulan jäähallilla on ollut korona-altistumisia jääkiekkotoiminnassa 4. syyskuuta ja 8. syyskuuta. Altistumisia on tapahtunut myös Järvenpäässä.

Altistumiset ovat tapahtuneet nuorten aikuisten jääkiekossa ajankohtina, jolloin Tuusulan Luistelijoilla ei ole ollut hallilla harjoituksia. Terveysviranomaiset ovat jo olleet yhteydessä kaikkiin altistuneisiin, karanteeniin asetettuihin sekä muihin joukkueiden jäseniin.

Jääkiekkojoukkueiden tapaukset eivät aiheuta toimenpiteitä Tuusulan Luistelijoille eivätkä ne vaikuta harjoituksiin.

Keski-Uudenmaan sairaanhoitopiiri Keusote kehottaa kuitenkin kaikkia hallilla ko. päivinä olleita tarkkailemaan mahdollisia oireita, ja hakeutumaan koronatestiin matalalla kynnyksellä, mikäli oireita ilmenee. Keusoten tiedotteen voi lukea täältä:
https://www.keski-uudenmaansote.fi/ajankohtaista/jarvenpaassa-ja-tuusulassa-altistumisia-koronavirukselle-joukkueharrastuksissa/

Tuusulan Luistelijat seuraa jatkuvasti Tuusulan sekä lähialueiden koronatilannetta ja viranomaisten ohjeistuksia. Mikäli seurassa ilmenisi koronatartunta ja harjoituksissa sitä kautta altistumisia, teemme jatkotoimet yhteistyössä terveysviranomaisten kanssa ja tiedotamme siitä välittömästi.