TL TESTIT TI 14.5 ja KE 29.5 (?)

10.4.2019

Hei kaikille

Seuran omat testit on

TI 14.5 klo 14.30-18 (vahvistettu aika ja arvioitsijat)

Johtuen siitä että emme saa jääaikaa pidennettyä omien tuntien jälkeen ja tuomaristo ei pääse aikaisemmin aloittamaan niin 14.5 testeihin osallistuvat vain he joilla sarja vaihtuu varmasti ja kaikki testit ei ole vielä ko. sarjaan suoritettuna missä kilpailee.

Ja he joilla on osasuorituksia perustesteissä.

Sekä he jotka valmentajat ovat yhdessä katsoneet että sarja mahdollisesti vaihtuu ensi kaudelle tai ensi kauden aikana tai tulevat tarvitsemaan testejä mm. projektille pyrkimistä varten ja ovat näiden asioiden lisäksi näyttäneet harjoituksissa valmentajille että testiasioilla on mahdollisuus onnistua testitilaisuudessa.

Laitamme 14.5 testiaikataulun ja osallistujat 6.5 jäsensivuille

 

KE 29.5 klo 14.30-20.00 (vahvistamatta lopetusaika ja toinen arvioitsija vielä haussa)

Tähän testipäivään pyrimme saamaan enemmän aikaa ja testiin saamme mukaan em. lisäksi myös heitä joilla on mahdollisuus jo testiasioita yrittää oletuksena että ainakin suurin osa niistä menee testeissä hyväksytysti läpi.

Valmentajat katsovat yhdessä luistelijat testeihin senhetkisen taitotason mukaisesti ja tulevaa luistelusarjaa ajatellen.

Liiton sääntöjen mukaan testeihin tulee osallistua oletuksena että testit menevät läpi. Ja myös valmentajat katsovat miten testiasiat harjoituksissa edistyvät sekä onko luistelija valmis testiin menemään. Joku luistelija saattaa tietyissa asioissa olla jo edistynyt enemmän kuin toinen ja siksi voi mahdollisesti osallistua testiin ennen varsinaista tarvetta. Kaikki eivät ole valmiita menemään testeihin aina samaan aikaan (kuten kilpailemistakaan ei aloiteta aina samaan aikaan vaan riippuu kunkin luistelijan henkilökohtaisista taidoista)