Aluemestaruuskisojen satoa: Paljon mitaleita ja muuta mukavaa!

28.3.2018
 

Kisakausi on ohitse!

17.3-18.3. oli aikamoinen urakka monella Tuusulan Luistelijalla kun Aluemestaruuksista miteltiin sekä ISU- että Tähtisarjoissa.

Tähtisarjat luistelivat Mäntsälässä lauantaina. Ihanat Tinttimme esittivät huikeat esityksensä ja kotiin tuomisina oli hyviä pistesaaliita sekä Fannin voitto! Iiriksen pisteet olivat kolmostilalle päässeen kanssa aivan samat, joten mitali oli hänelläkin hyvin lähellä. Usva sai erityismaininnan selkeistä piruettiasennoista. Mineissä tytöt onnistuivat mainiosti; upealla esityksellään Minttu vuoli kultaa ja Emilia oli hienosti viides. B-silmuissa oli mahtava tsemppi päällä ja parhaat saavutukset olivat Saaran 6 ja Liljan 7 sija. Lisäksi Lilja sai erityismaininnan: Laadukas istumapiruetti. Aluededyissä Kiia oli 10 ja Aluejunioreissa Nea luisteli pronssille. Taitajat ei axel -sarjoissaan Nicola oli hienosti 1 ja Laura V 2, Elsa oli sijalla 6. Peppi oli Taitajat axel -sarjassa 4 ja Riina 6.

ISU-aluemestaruuskisassa Hyvinkäällä A-silmuissa Lumia luisteli sijalle 2 ja Alda sijalle 3. Noviiseilla oli iso edustus Tuusulasta ja Anette luisteli upeasti viidenneksi. SM-Noviiseissa Emmi oli sijalla 6 ja SM-Juniorien voittajaksi luisteli Sanna.

 

Onnea kaikille hienoista suorituksista!!!

 

PS. Lisää tietoja löydät kilpailukalenterista. Siellä on myös TL:n omien kisojen tulokset.